• Zomervakantie boeken?, Uw eigen familie vakantiehuis op de mooiste plekken Zomervakantie boeken?
  Uw eigen familie vakantiehuis op de mooiste plekken
 • Mooie vakantiehuizen in heel Spanje, Van de Costa Brava tot Andalusie, van knusse appartementen tot villa's met zwembad Mooie vakantiehuizen in heel Spanje
  Van de Costa Brava tot Andalusie, van knusse appartementen tot villa's met zwembad
 • Het perfecte vakantiehuis, Voor de ideale vakantie met de familie Het perfecte vakantiehuis
  Voor de ideale vakantie met de familie
Familie vakantiehuis familie vakantiehuizen

De Belgische provincie Limburg kent een uniek fietsroutenetwerk langs mooie plekjes, met veel groen. Boomgaarden, weilanden, bossen en heidelandschappen wisselen elkaar af.

De streek Haspengouw is de bloesemstreek, waar in de lente de bekende Bloesemfeesten worden gehouden. Geniet hier van het glooiende platteland, met akkers en boomgaarden.

Watersporters komen aan hun trekken in Maasland: hier kunt u zeilen, windsurfen, kajakken en waterskiën. En ook wandelen kunt u perfect in deze regio. Een regio om te ontdekken dus!

Tussen Maastricht en Luik in gelegen bevindt zich de Voerstreek, een uniek stukje Vlaanderen. Deze streek bestaat uit zes schilderachtige dorpjes: Moelingen, 's-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren, Teuven en Remersdaal. Het landschap is golvend, met uitgestrekte bossen, weilanden, riviertjes, typische vakwerkhuizen en hier en daar een kasteel of hoeve. Deze streek is een paradijs voor wandelaars en fietsers, u geniet hier van rust & natuur. Probeer tijdens een tochtje ook eens één van de unieke streekproducten zoals ambachtelijk bereide appel- en perenstroop, sleedoornjenever, Rick’s kersenbier, wijn, Herfse kaas en koningskoek. Wilt u even naar een stad, dan maakt u een uitstapje naar Luik, Maastricht of Aken.

 • Japanse Tuin te Hasselt.
 • Provinciaal Domein Bokrijk, het grootste openluchtmuseum van Vlaanderen.
 • Europlanetarium te Genk.
 • Mergelgrotten van Kanne in Riemst.
 • Wandelen of fietsen in de Voerstreek.
<Terug naar alle landen

België:Familie vakantiehuis werkt samen met Belvilla
is aangesloten bij:Familie-vakantiehuizen.nl:
Vakantiehuizen voor elke familie