• Zomervakantie boeken?, Uw eigen familie vakantiehuis op de mooiste plekken Zomervakantie boeken?
  Uw eigen familie vakantiehuis op de mooiste plekken
 • Mooie vakantiehuizen in heel Spanje, Van de Costa Brava tot Andalusie, van knusse appartementen tot villa's met zwembad Mooie vakantiehuizen in heel Spanje
  Van de Costa Brava tot Andalusie, van knusse appartementen tot villa's met zwembad
 • Het perfecte vakantiehuis, Voor de ideale vakantie met de familie Het perfecte vakantiehuis
  Voor de ideale vakantie met de familie
Familie vakantiehuis familie vakantiehuizen

Aan de regio Murcia wordt vaak onterecht voorbij gereden, terwijl het zoveel te bieden heeft! De regio verrast en is ideaal voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het landschap varieert van beboste bergen tot vlaktes en van een droog landschap tot wijngaarden en platteland. Met hier en daar een kasteel of fort en slaperige dorpjes. Wilt u iets actiefs of uitdagends doen, dan kunt u in Murcia ook terecht: wandelen in de natuurparken, mountainbiken, paardrijden, rotsklimmen en raften (op de rivier de Segura) behoren tot de mogelijkheden.

Het architectonisch, historisch en cultureel erfgoed van Murcia is nog terug te zien in gebouwen, musea of archeologische schatten, zoals het Romeins theater in het kustplaatsje Cartagena. Dat de regio vol traditie is, blijkt uit de festiviteiten en talloze folkloristische evenementen, maar ook de Semana Santa is hier belangrijk.

Aan de kust van Murcia, de Costa Calida, vindt u gevarieerde kustlandschappen. Kijk voor meer informatie over deze kust bij de regio-informatie van de Costa Calida.

 • Geniet van het landschap tijdens een tocht door het binnenland.
 • Breng een bezoek aan provinciehoofdstad Murcia en verschillende historische bouwwerken, zoals de Kathedraal, het Casino en de Universiteit.
 • Het Monasterio de los Jerónimos, enkele kilometers buiten Murcia.
 • Stop ook eens bij een goed restaurant om de lokale calderos (rijstgerechten) en schaal- en schelpdieren te proberen.
<Terug naar alle landen

Spanje:Familie vakantiehuis werkt samen met Belvilla
is aangesloten bij:Familie-vakantiehuizen.nl:
Vakantiehuizen voor elke familie